Analytical Technician/ Chemisch analist

Ons bedrijf
Polyganics ontwikkelt, produceert en verkoopt wereldwijd biologisch afbreekbare medische producten. Onze producten worden gemaakt van bio-afbreekbare synthetische polymeren. Ze worden door het lichaam afgebroken, waardoor er na een operatie in een later stadium geen chirurgische ingreep meer nodig is om ze te verwijderen. Dat maakt onze producten zeer patiëntvriendelijk, veilig en kostenbesparend.

Wat houdt deze baan in?
Als Analytical Technician komt je te werken in het R&D-team van Polyganics en ben je verantwoordelijk voor het analyseren van biologisch afbreekbare medische hulpmiddelen. Deze biologisch afbreekbare medische hulpmiddelen zijn gebaseerd op een polymeertechnologie welke ontwikkeld is door Polyganics. Omdat deze polymeren afbreken in het lichaam is chemische analyse cruciaal om de veiligheid van deze producten te garanderen. Als Analytical Technician voer je analyses uit op zowel polymeer als productniveau. Hiermee draag je bij aan het ontwikkeltraject van deze biologisch afbreekbare medische hulpmiddelen. In deze rol voer je analyses uit met diverse analysetechnieken welke normaal niet in een standaard laboratorium te vinden zijn in ons nieuwe pand op de Zernike campus.

Wie zoeken wij?
Een leuke, open collega die goed kan samenwerken in een team.
Je hebt:
– MBO opleiding laboriumtechniek of HBO opleiding Analytische chemie
– Minimaal 2 jaar werkervaring met HPLC en GC
– Werkervaring in de farmaceutische of medische hulpmiddelen industrie is een pré
– Je bent accuraat, zelfstandig en kan goed communiceren
– Je kunt zelfstandig werken, bent nauwkeurig, resultaatgericht en boven alles een plezierige collega.

Geïnteresseerd?
Wil je deel uitmaken van een leuke en groeiende organisatie waar ruimte is voor eigen initiatief en ontwikkeling? Dan nodigen wij je uit te solliciteren.
Mail je cv met korte motivatie naar hrm@polyganics.com.

Voor meer informatie kun je bellen met de afdeling HRM via 050-588 6 588

Headhunters en (uitzend)bureaus verzoeken wij uitdrukkelijk niet te reageren op deze vacature.